Efter vinterns kyla skänker solen åter liv och värme. Snart går ännu en vår mot ännu en sommar. Och vi är redan framme vid säsongens sista klubbmöte, Måndagen 29 april, kl 19:00 är det dags.

 

Auktion

Aprilauktionen bjuder i vanlig ordning på en varierad kompott. 1 daler Johan III, 1 Carolin från Karl XIII, ett par guldmynt och mycket mer!  Missa inte att studera auktionslistans 121 rop noga!

 

Kallelse (och vägbeskrivning)

Vi samlas i vår lokal i Nyhemsskolan, Nässjö. Mötet blir måndagen den 29 april, kl 19:00. Auktionsobjekten ligger ute från kl. 18:00. Som vanligt fikar vi någon gång i samband med auktionen.

 

Den som ännu inte hittar till vår lokal uppmanas att kontakta någon i styrelsen för vägbeskrivning. Se kontaktuppgifter till höger.

 

I höst blir det nya lokaler!

Kommunen har tagit över uthyrningen av skolornas lokaler. Tydligen har man sett en möjlighet att göra sig en hacka och chockhöjt hyran till orimliga nivåer. Därför kommer vi från och med i höst att vara i nya lokaler – i Svenska kyrkans församlingshem Mariagården vid Mariagatan.

 

 

Övrigt

Snart är det dags för årets upplaga av Frimynt i Helsingborg. Lördagen den 27 april. Klubben hyr en minibuss och den som vill kan följa med.

 

Dessutom håller MISAB två specialauktioner med kopparmynt respektive vikingatida mynt den 28 april. De går av stapeln i Malmö och Köpenhamn.

 

Nästa klubbmöte blir mådagen 30 september!

 

Välkomna!

 

Dagordning

 

 

Medlemsavgift

Vill du bli medlem så betalar du 100 kr, antingen till kassören eller så sätter du in beloppet på vårt plusgiro, 28 58 31-4. Glöm inte att skriva ditt namn!!